Bilvård med engagemang i Norrland

Hejsan! Jag hoppas att ni har haft en bra dag? Och självklart så hoppas jag att ni mår fantastiskt! Jag skulle med detta inlägg nu vilja berätta lite till er som läser detta nu och dela med mig lite av ett företag och ett ställe som jag fick kontakt med som heter så mycket som Norrlands Batteriservice AB. Detta är ett företag som jag fick kontakt med genom en vän, och jag är så otroligt nöjd och glad av att jag blev rekommenderad och tipsad om detta, så jag vill därför rekommendera det vidare till er!

Ni som följer mig och min blogg och brukar läsa mina inlägg vet ju sedan tidigare att jag alltid gör mina spännande och roliga road-trips såhär i sommartiderna och det är något som jag verkligen ser fram emot och längtar till varje år! Jag började packa och skriva inköpslistor och planera min resa inför denna sommar detaljerat och började städa bilen då jag märkte att flera saker var trasiga, och då kom jag i kontakt med denna bilfirma som hjälper en med bilar och bilvård! Jag vill bara göra ett litet inlägg nu för att berätta om detta företag och hur kunniga de är på bilar! Tack vare Norrlands Batteriservice AB så är min bil nu helt och hållet i sitt bästa esse och helt och håller redo för mig och min resa! Det som jag uppskattade allra mest hos denna bilfirma var hur passionerade de som arbetar på denna bilfirma faktiskt var, och även hur otroligt trevliga och positiva de var gentemot mig som kund hos dem! Kommer absolut att fortsätta att vända mig just till denna bilfirma om det är något som helst som krånglar eller inte är som det ska med min bil! Sjukt tacksam och nöjd kund. För övrigt så får ni ha det så jättebra så hörs vi snart igen i ett nytt inlägg!